Laatste Info zomerkamp

Aftellen! Nog maar 2 nachtjes slapen en dan is het zover. Heb je alles al ingepakt of ben je daar nog mee bezig? Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor. De informatie van zomerkamp is te vinden via deze link

Heenweg

Om 10:00 zullen we op scouting verzamelen om de vrachtwagen in te laden. Als dat klaar is vertrekken we naar het kampterrein het adres:

Ons eigen terrein Olifantenbos
Scoutcentrum Het Naaldenveld
Zuidlaan 47, 2116 GA Bentveld

Vanaf 14:00 mogen we het veld op. We verwachten dat de vrachtwagen rond die tijd zal aankomen. Dan gaan we de vrachtwagen uitladen, de spullen naar het veld brengen en dan kan het zomerkamp beginnen. Vergeet niet om een lunchpakketje mee te nemen voor zaterdag we zullen onderweg niet gezamenlijk lunchen.

Eventuele medicijnen kunnen zaterdag ingeleverd worden bij Niels.

Ouderavond

Op donderdag avond 28-07 hebben we ouderavond. Dan zijn alle moeders/vaders, broertjes/zusjes, opa’s en oma’s van harte welkom om te zien waar we op kamp zijn. Vanaf 20:00 is de inloop met koffie en thee. We zullen een spel spelen en daarna gezamenlijk eindigen met wat te drinken. Het programma zal tot 22:00 23:00 duren. Een plattegrond van het terrein is hier te vinden

Rond 10:00 zal de vrachtwagen op het kampterrein aankomen om alle spullen weer in te laden. we verwachten daar rond 11:30 klaar mee te zijn. Dan kunnen de kinderen op het terrein worden opgehaald. Daarna rijden we richting dongen. Daar zullen we gezamenlijk alle kampspullen opruimen en afsluiten.