Boswerkdag

Beste verkenners (en ouders),

Het wordt al weer herfst en dat betekent dat ook in het bos de paden flink begroeid zijn. Om deze paden weer beloopbaar te maken gaan wij in de bos aan de slag met het verwijderen van omgevallen bomen, takken, wilde struiken en onkruid.

Wij zien jullie graag op de jaarlijkse boswerkdag op 1 oktober van 14:00 tot 17:00 uur. We verzamelen deze keer niet op het gebouw maar in het bos, om precies te zijn bij de parkeerplaats aan de Duiventorenbaan. Je vind daar net voor de slagboom een ijzeren ‘fiets’. Daar zal de leiding jullie opwachten. Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Duiventorenbaan. Daar kunnen ook de fietsen worden achtergelaten. Vanaf die plek zul je met je leiding naar de plek lopen waar we aan de slag gaan. 

Om 17:00 uur zullen we terug zijn op het scoutinggebouw!

Kleed je op onstuimig weer, dat wil zeggen: laarzen of werkschoenen, kleren die vies mogen worden en eventueel een regenjas. Werkhandschoenen kunnen ook handig zijn. We hebben er zelf wel een aantal maar niet genoeg voor iedereen. Als je die hebt mag je ook een snoeischaartje meenemen voorzien van naam. 

Tot zaterdag!

Groetjes, de commissie

Bart Kokx en Jelle Kokx